Få en gave!

Dine fordele!

Med fokus på mennesker har Office Nordic siden 2013 hjulpet danske virksomheder med at skabe effektive arbejdsmiljøer.

Vi er ikke bange for at kalde os eksperter i kontorindretning! Vi ved nemlig det meste om vores produkter, og det vi ikke ved finder vi hurtigt svar på. Vi informerer og rådgiver vores kunder dagligt i valg af den helt rette indretning.

Uanset hvor fokus ligger har vi et produkt der passer til dit kontor. Vil du bare have det billigt eller fortrækker du kvalitet der aldrig skal udskiftes? Måske er ergonomi det vigtigste for dig og dine medarbejdere? Uanset hvad, kan vi finde produktet der passer til situationen.

VÆRS'GO
- EN PERSONLIGE GAVE TIL DIG

Ekstra gave til dig!

Vi vil gerne vise, at vi mener det når vi siger, at vi sætter service i højsædet.

Som tak fordi du vælger at handle hos Office Nordic, giver vi dig mulighed for at vælge en personlig gave, når du afslutter dit køb.

Valgfri gave forudsætter at du handler for over 2.000 kr. i ét og samme køb. Når du har gennemført dit køb, vil du blive bedt om at vælge en gave.

Privatkunde?

Er du privatkunde, sender vi din gave til dig, når fortrydelsesretten på 14 dage er udløbet, jævnfør reglerne om fortrydelsesret på internetkøb. Hvis du er erhvervskunde, sender vi din gave til dig, når fakturaen er betalt. Gaven kan hverken byttes eller ombyttes til kontanter.

EKSTRA RABAT

Ekstra Rabat til dig!

Vi gi'r den altid lige lidt ekstra...Ekstra rabat ved office nordic. Hos Office Nordic får du online rabat på langt de fleste af vores produkter.

Ud over online rabat giver vi OGSÅ altid ekstra rabat, når du samler dine køb hos os.

Ved at udnytte vores ekstra rabat system har du mulighed for at opnå ekstra rabat på helt op til 9 % af dit samlede køb - vel at mærke oven i din online rabat...

P.S. Du får selvfølgelig FRI FRAGT på ALLE ordre uanset størrelse.