Ergonomi

Tabel Liste

Sorter faldende

26 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

26 vare(r)

Bredt udvalg af ergonomiske kontorstole

Er din kontorstol ikke både god, men også ergonomisk? Hvis ikke bør du nok se dig om efter en værdig afløser til den. Tag et kig i vores omfangsrige og varierede sortiment, med flere bud på en lækker ergonomisk kontorstol.

Korrekt ergonomisk siddestilling er alfa og omega, når du har stillesiddende arbejde og sidder foran en PC i mange timer hver dag. Nogle vil sikkert mene, at smerter i overkroppen, herunder smerter i ryg, nakke og skuldre er uundgåelige, når du bevæger dig så lidt, men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være, når blot du tager dine forholdsregler og går efter ergonomiske kontormøbler.

Derfor skal du vælge en ergonomisk kontorstol

Der er mange fordele ved at investere i en god ergonomisk kontorstol i kombination med et godt skrivebord eller et hæve-sænkebord, der giver dig mulighed for at justere bordet i højden. De vigtigste fordele er dels, at en ergonomisk kontorstol giver kroppen den rette støtte og forhindrer skader og gener som følge af forkert holdning under arbejdet ved eksempelvis en computer. Desuden at den ergonomiske kontorstols aflastende egenskaber øger arbejdsglæden hos dine medarbejdere. Tidlig nedslidning og følgesygedomme undgås – til gavn for både medarbejdere og virksomheden.

Ergonomiske kontorstole er en investering i virksomhedens fremtid, og faktisk behøver det slet ikke at være dyrt at skifte fra dine gamle stole til nye ergonomiske kontorstole. Der er nemlig penge at spare, når du køber stolene online hos Office Nordic.

Køb ergonomiske kontorstole online hos Office Nordic

Det bliver ikke meget billigere at købe ergonomiske kontorstole, end når du handler online hos os. Vi belønner nemlig de kunder, der samler deres køb hos os, og køber du meget, kan der være mange penge at spare på udstyr til kontoret. Måske du står og mangler andet ergonomisk udstyr end blot en ergonomisk kontorstol? Vi har både ergonomiske mus og musemåtter, ergopuder og fodskamler samt håndledsstøtter og ståmåtter i vores sortiment.

Vi giver dig nemlig op til 9 % ekstra rabat oven i vores faste online rabat, afhængig af hvor meget du køber. Læs mere om vores ekstra rabat og andre fordele her.

Vælg ergonomisk og få de bedste forudsætninger for at kunne arbejde smertefrit i mange år fremover. Køb dine varer hos Office Nordic, hvor du får gode priser, hurtig levering og fri fragt ved køb for over DKK 2.000 i samme ordre!