Arkivering

Arkivering i høj kvalitet og funktionalitet til at skabe overblik

Flyder papirbunkerne på jeres skriveborde? Kan I ikke holde styr på dokumenterne på kontoret? Arkivering er et optimalt element på arbejdspladsen, som giver overblik over dokumenterne, så I kan opretholde en uforstyrret arbejdsproces. Vi har et bredt udvalg af arkiv produkter - flere med livstidsgaranti -  med høj funktionalitet og lang holdbarhed.

Investering i kontorinventar må godt holde længe i udtryk og kvalitet. Derfor er vores arkiveringssystemer udvalgt efter højest mulige standard. Arkiveringssystemerne er udvalgt på grund af de kvalitetsstærke materialer, hvor fokusset har været holdbarheden med mulighed for opbevaring af store mængder dokumenter. Sortimentet er bredt, derfor har vi alt fra labels til dokumentmapper.

Afgiv din bestilling online gennem vores webshop, på e-mail eller ved direkte kontakt pr. telefon. Vi leverer de fleste ordrer indenfor 2-5 dage når det gælder arkiv produkter, og normalt inden for 3-5 uger, når det gælder ordreproducerede møbler. Husk! ALTID gratis levering til erhvervsadresse i Danmark.