Skranker

Bredt udvalg af skranker

Skranker kan give et imødekommende og professionelt udtryk til jeres arbejdsplads. Giv en behagelig velkomst i receptionen eller skab et anderledes kontormiljø. Det giver mulighed for at udtrykke jeres værdier på en konkret måde. Skranker kan være med til at indikere, at I lægger vægt på at være imødekommende og tage jer af kunderne. I kan skabe et anderledes kontormiljø, som vil give et moderne udtryk. Vi har et bredt udvalg af skranker, som er i god kvalitet og slidstærke materialer.

Vi har skranker fra mærker som Cube, Fumac og Lanab, som varierer i designstilen. Du kan vælge mellem klassiske skranker eller moderne med nytænkning i udtrykket, der giver karakter til receptionen, kontoret eller mødelokalet.

Afgiv din bestilling online gennem vores webshop, på e-mail eller ved direkte kontakt pr. telefon. Vi leverer de fleste ordrer indenfor 2-5 dage når det gælder lagervarer, og normalt inden for 3-5 uger, når det gælder ordreproducerede møbler. Husk! ALTID gratis levering til erhvervsadresse i Danmark.

Tabel Liste

Sorter faldende

6 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

6 vare(r)