Skriveborde

Bredt udvalg af skriveborde i høj kvalitet.

Sidder du i lang tid ved dit skrivebord? Så er vigtigt at vælge det rigtige skrivebord til dit hjemmekontor eller din arbejdsplads. Vi har et bredt udvalg af skriveborde i høj kvalitet.

Vi har skriveborde fra mærker som Fumac og Chat Board, hvor klassisk og moderne møbeldesign er kombineret med funktionalitet. Vores sortiment af skriveborde består af design og holdbarhed, derfor får du et arbejdsbord, som holder i længere tid.

Afgiv din bestilling online gennem vores webshop, på e-mail eller ved direkte kontakt pr. telefon. Vi leverer de fleste ordrer indenfor 2-5 dage når det gælder lagervarer, og normalt inden for 3-5 uger, når det gælder ordreproducerede møbler. Husk! ALTID gratis levering til erhvervsadresse i Danmark.

Tabel Liste

Sorter faldende

10 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

10 vare(r)

 

 

Skriveborde til alle behov

Et godt skrivebord er vigtigt for alle, der har mange timers stillesiddende arbejde på kontor, men du skal ikke byde hverken dine medarbejdere eller dig selv et hvilket som helst skrivebord. Gå efter den mest ergonomiske løsning, der i de fleste situationer vil være et godt hæve-sænkebord med mulighed for bl.a. at justere på højden. Et sådant skrivebord er særligt anvendeligt for dig, der nyder at kunne arbejde både siddende og stående afhængigt af, hvad du føler for på dagen. Stående arbejdsstilling ved kontorarbejde har vist sig at være godt for blodomløb, og styrker desuden muskulatur i ben og ryg. Et ganske almindeligt skrivebord, som de skriveborde du finder her på siden, er dog en billigere og mere enkel løsning, og vil for de fleste være tilstrækkelig, hvis der ikke er tale om en arbejdsplads med mange timer i samme stilling hver dag.

Mange forskellige skriveborde at vælge imellem

Ingen mennesker er ens og det kan være meget forskelligt, hvad den enkelte medarbejder foretrækker, når det kommer til skriveborde. Derfor er det vigtigt for os hos Office Nordic, at vi altid kan tilbyde skriveborde til alle slags behov. Hvor nogen foretrækker et helt simpelt skrivebord, er andre mere til skriveborde hvor design har en fremtrædende rolle. Vi arbejder altid på at imødekomme de ønsker og præferencer, som vores kunder har til deres kontorindretning.

Alle borde, du finder i vores sortiment, kan i princippet bruges som skrivebord, men hvorfor ikke vælge et ordentligt skrivebord, nu når du har muligheden? Vi har både højrevendte og venstrevendte skriveborde samt skriveborde. Du kan også vælge rektangulære bordplader eller bordplader med mavebue for bedre ergonomisk komfort.

Køb skriveborde med rabat online hos Office Nordic

Har du fundet skrivebordet, der vil passe perfekt, kan du nemt klikke det ønskede skrivebord hjem her hos Office Nordic. Læs mere om vores fordele her.

Vi tilbyder altid fri fragt, og ved køb for over DKK 2.000 sender vi en  gave med til dig, så du kan godt glæde dig til at modtage dine nye skriveborde til kontoret. Find også matchende kontorstole, reoler og diverse kontortilbehør online her hos Office Nordic.