Hæve-sænkestel

Forbyg ryg- og nakkesmerter med et hæve-sænkestel

Har du en bordplade uden bordben? Gør bordet funktionelt til dit hjemmekontor eller din arbejdsplads ved at tilføje en hæve-sænke-funktion. Det er altid godt at variere arbejdsstillingerne, så du kan forebygge ryg- og nakkesmerter. Ligegyldig om arbejdsdagen varer 8 eller 12 timer, findes der en løsning. Denne løsning er hæve-sænkestel, som gør dit arbejdsbord mere komfortabelt, og du vil hurtigt kunne mærke en forskel. Vi har et bredt udvalg af hæve-sænkestel, som er i høj kvalitet med god ergonomi.

Vi har hæve-sænkestel fra mærker som Conset, hvor klassisk og moderne møbeldesign er kombineret med funktionalitet. Vores sortiment af hæve-sænkestel består af design, ergonomi og holdbarhed. Derfor får du et arbejdsbord, der arbejder sammen med kroppen og giver mulighed for variation i arbejdsstillingerne.

Afgiv din bestilling online gennem vores webshop, på e-mail eller ved direkte kontakt pr. telefon. Vi leverer de fleste ordrer indenfor 2-5 dage når det gælder lagervarer, og normalt inden for 3-5 uger, når det gælder ordreproducerede møbler. Husk! ALTID gratis levering til erhvervsadresse i Danmark.

Tabel Liste

Sorter faldende

15 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

15 vare(r)