Vælg mellem 3 forskellige gaver
 

DINE FORDELE

Med fokus på mennesker har Office Nordic siden 2013 hjulpet danske virksomheder med at skabe effektive arbejdsmiljøer.

Mangler du hjælp til kontorindretning – så spørg os. Vi informerer og rådgiver om hvilket produkt der kan løse din udfordring – og det vi ikke ved, finder vi hurtigt svar på. Vil du bare have det billigt eller fortrækker du kvalitet der aldrig skal udskiftes? Måske er ergonomi det vigtigste for dig og dine medarbejdere? Uanset hvad, kan vi finde produktet der passer til situationen.

VÆRS'GO - DIN PERSONLIGE GAVE

Vi vil gerne vise, at vi mener det når vi siger, at vi sætter service i højsædet. Som tak fordi du vælger at handle hos Office Nordic, giver vi dig mulighed for at vælge en personlig gave, når du afslutter dit køb.

Valgfri gave forudsætter at du handler for over 2.000 kr. (2.500,- inkl. moms) i ét og samme køb. Når du har gennemført dit køb, vil du blive bedt om at vælge en gave.

PRIVATKUNDE?

Er du privatkunde, sender vi din gave til dig, når fortrydelsesretten på 14 dage er udløbet, jævnfør reglerne om fortrydelsesret på internetkøb.

Hvis du er erhvervskunde, sender vi din gave til dig, når fakturaen er betalt. Gaven kan hverken byttes eller ombyttes til kontanter.

P.S. Du får selvfølgelig FRI FRAGT på ALLE ordre uanset størrelse.