Garderobe

Garderobe i høj kvalitet til opbevaring af overtøj, sko eller andre personlige ejendele

Mangler I et sted til overtøj, sko eller andre personlige ejendele på kontoret? Opbevaringsmøbler er vigtige elementer på arbejdspladsen, som giver plads og overblik. Vi har et bredt udvalg af møbler til garderoben i høj kvalitet og funktionalitet. Vores møbler til garderoben har pænt design og praktiske egenskaber – vælg mellem den klassiske eller moderne garderobe. Alle vores garderobemøbler giver den optimale pladsudnyttelse.

Investering i kontormøbler må godt holde længe i udtryk og kvalitet. Derfor er vores garderobemøbler udvalgt efter højest mulige standard. Garderobemøblerne er udvalgt på grund af de slidstærke materialer, hvor fokusset har været let vedligeholdelse. Sortimentet er bredt, derfor har vi alt fra hattehylder til garderobeskabe. Vores møbler til garderoben kan understøttes af vores andre kontormøbler, som giver et ensartet udtryk eller sammensæt selv et individuelt unikt udtryk.

Afgiv din bestilling online gennem vores webshop, på e-mail eller ved direkte kontakt pr. telefon. Vi leverer de fleste ordrer indenfor 2-5 dage når det gælder lagervarer, og normalt inden for 3-5 uger, når det gælder ordreproducerede møbler. Husk! ALTID gratis levering til erhvervsadresse i Danmark.