Arkivskabe

Arkivskabe i høj kvalitet til et robust og stabilt opbevaringssystem

Flyder papirerne på kontoret? Har I svært ved at holde styr på papirer, dokumenter og mapper? Arkivskabe kan give plads og overblik, så I hurtigt kan finde papirerne, I mangler. Det gør det nemmere at finde, hvad I leder efter, når papirer, dokumenter og mapper er sat i system. Vi har et bredt udvalg af arkivskabe i høj kvalitet og funktionalitet til kontoret. Sortimentet består af flere varianter, så der er arkivskabe til jeres behov. Vores arkivskabe er enkle og klassiske i udtrykket, som kan understøttes af vores andre kontormøbler for et ensartet eller individuelt unikt udtryk.

Vi har arkivskabe fra mærker som Bisley og Altikon, der hjælper jer med overblikket, så I kan bruge jeres tid mere effektivt. Arkivskabe må gerne have lang holdbarhed, hvorfor vores sortiment er udvalgt efter højest mulige standard. Derfor lægger vi vægt på slidstærke materialer samt høj funktionalitet. Arkivskabe er designet og fremstillet solidt, så det giver et robust og stabilt opbevaringssystem.

Afgiv din bestilling online gennem vores webshop, på e-mail eller ved direkte kontakt pr. telefon. Vi leverer de fleste ordrer indenfor 2-5 dage når det gælder lagervarer, og normalt inden for 3-5 uger, når det gælder ordreproducerede møbler. Husk! ALTID gratis levering til erhvervsadresse i Danmark.

Tabel Liste

Sorter faldende

18 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

18 vare(r)