Hængemappeskabe

Hængemappeskabe i høj kvalitet og funktionalitet til at give overblik på skrivebordet

Flyder papirbunkerne på skrivebordet og skaber kaos på kontoret? Hængemappeskabe kan give plads og overblik, så I hurtigt kan finde dokumentet, som skal bruges. Vi har et bredt udvalg af hængemappeskabe i høj kvalitet og funktionalitet. Sortimentet består af flere varianter, så der er hængemappeskabe til opfyldelse af jeres behov. Vores hængemappeskabe er enkle og klassiske i udtrykket, som kan understøttes af vores andre kontormøbler, som giver et ensartet udtryk eller sammensæt selv et individuelt unikt udtryk.

Vi har hængemappeskabe fra mærker som Bisley, Eco og Altikon. Hængemappeskabe må gerne have lang holdbarhed, derfor er vores sortiment udvalgt efter højest mulige standard. Vi lægger vægt på slidstærke materialer samt høj funktionalitet ved lidt plads på kontoret. Vores hængemappeskabe er designet samt bygget solidt og tåler en stor belastning.

Afgiv din bestilling online gennem vores webshop, på e-mail eller ved direkte kontakt pr. telefon. Vi leverer de fleste ordrer indenfor 2-5 dage når det gælder lagervarer, og normalt inden for 3-5 uger, når det gælder ordreproducerede møbler. Husk! ALTID gratis levering til erhvervsadresse i Danmark.

Tabel Liste

Sorter faldende

17 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

17 vare(r)