Kontorreoler

Kontoreoler til at skabe opbevaringsplads i slidstærke materialer

Opbevaringssystemer kan give plads og overblik på arbejdspladsen. Vi har et bredt udvalg af kontorreoler i høj kvalitet og funktionalitet. I kan opbygge jeres egne kontorreoler til arbejdspladsen ved at sammensætte basisreoler med skuffer, låger, hylder mv.

Vi har kontorreoler fra mærker som Fumac, Cube og Lanab. Vores sortiment af kontorreoler har stor variation i designstilen. Kontorreoler må gerne have lang holdbarhed, derfor er vores sortiment udvalgt efter højest mulige standard. Vi lægger vægt på slidstærke materialer og har fokus på let vedligeholdelse.

Afgiv din bestilling online gennem vores webshop, på e-mail eller ved direkte kontakt pr. telefon. Vi leverer de fleste ordrer indenfor 2-5 dage når det gælder lagervarer, og normalt inden for 3-5 uger, når det gælder ordreproducerede møbler. Husk! ALTID gratis levering til erhvervsadresse i Danmark.

Det er kun fantasien der sætter grænsen for hvordan dine nye kontormøbler fra FUMAC eller CUBE skal udformes. Har du ønsker der ikke umiddelbart kan udføres her på webshoppen, er du meget velkommen til at kontakte os for flere valgmuligheder.

Vi laver gerne indretningsforslag, hvis du har behov for hjælp til indretning eller konfigurering af dine kontor reoler. Se de mange farvemuligheder på de enkelte produkter.