Kontorreoler

Find dine opbevaringsløsninger til kontoret her

Hos Office Nordic finder du et fuldt dækkende udvalg af reoler og skabe til indretning af dit kontor. Vi tilbyder her på webshoppen standardløsninger som er optimeret til at dække de fleste behov. Er de kontorreoler du finder i kategorierne ikke lige den model kontorreol du søger, kan du selv tilføje skuffer eller låger og vælge mellem mange forskellige sokler og muligheder for ophæng af reoler og skabe.

Vores sortiment dækker kontorskabe og kontorreoler som vores danske leverandører Cube og Fumac har i sortiment. Umiddelbart ligner de 2 serier hinanden. Forskellene er primært at FUMAC reoler er i finér eller lakeret overflade, hvor CUBE reoler er i laminat eller finér overflade. Designmæssigt adskiller de to serier sig ved at Cube reoler har synlige kryds i reolerne. Det vil sige at låger og skuffer er monteret indenfor rammen af de enkelte kuber i reolerne, hvor FUMAC låger og skuffer er monteret så reolkryds ikke er synlige.

Det er kun fantasien der sætter grænsen for hvordan dine nye kontormøbler fra FUMAC eller CUBE skal udformes. Har du ønsker der ikke umiddelbart kan udføres her på webshoppen, er du meget velkommen til at kontakte os for flere valgmuligheder.

Vi laver gerne indretningsforslag, hvis du har behov for hjælp til indretning eller konfigurering af dine kontor reoler. Se de mange farvemuligheder på de enkelte produkter.