Skærmvægge

Skærmvægge til indretning af individuelle kontormiljøer

Har du nogle gange behov for at trække dig tilbage fra kontorfællesskabet? Trænger kontoret til et nyt og spændende udtryk? Skærmvægge er et funktionelt alternativ til indretning af individuelle kontormiljøer. Brug skærmvægge til at give kontoret et idéskabende og moderne udtryk. Vi har et bredt udvalg af skærmvægge i høj kvalitet og funktionalitet. Skærmvægge har både en visuel funktion til fysisk opdeling af rum, men også en akustisk funktion, hvor de medvirker til at fjerne generende rumstøj, som altid vil være til stede i rum, hvor mange mennesker er samlet.

Investering i kontormøbler må godt holde i udtryk og kvalitet. Derfor er vores skærmvægge udvalgt efter højest mulige standard. Skærmvæggene er udvalgt på grund af funktionalitet og kvalitet, hvor fokusset er lydabsorberende funktioner. Sortimentet er bredt, og vi har alt fra bordskærme til gulvskærme. Vores skærmvægge kan kombineres og udbygges i det uendelige, så de giver et individuelt unikt udtryk. Vores skærmvægge er nemme at rykke rundt på, og du kan derfor løbende inddele kontoret på nye måder, der passer ind i virksomhedens aktuelle behov for afskærmning og opdeling af rum.

Afgiv din bestilling online gennem vores webshop, på e-mail eller ved direkte kontakt pr. telefon. Vi leverer de fleste ordrer indenfor 2-5 dage når det gælder lagervarer, og normalt inden for 3-5 uger, når det gælder ordreproducerede møbler. Husk! ALTID gratis levering til erhvervsadresse i Danmark.