Gulvskærme

Tabel Liste

Sorter faldende

17 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

17 vare(r)

Skærmvægge til rumdeling i kontoret

Selvom storkontorer kan være nok så praktiske, kan det af og til være rart med lidt privatliv. Derfor er det en god idé at anskaffe et par skærmvægge til virksomhedens storrum. Skærmvægge kan nemt sættes op til at skærme for omgivelserne, og lige så let flyttes rundt på, når du ønsker at være en del af fællesskabet i det store rum. Her på siden finder du hele vores store udvalg af skærmvægge.

Afskærmning af høj kvalitet med skærmvægge

Skærmvægge i vores sortiment holder til lidt af hvert. De er nemme at rykke rundt på, og du kan derfor løbende inddele kontoret på nye måder, der passer ind i virksomhedens aktuelle behov for afskærmning og opdeling af rum.

Skærmvægge har både en visuel funktion til fysisk opdeling af rum, men også en akustisk funktion, hvor de medvirker til at fjerne generende rumstøj, som altid vil være til stede i rum hvor mange mennesker er samlet.

Bestil et par skærmvægge hjem og oplev selv de mange muligheder, som skærmvægge giver dig i det daglige. Skærmvægge hjælper dig til at få organiseret virksomheden på ny ud fra de aktuelle rammer, så du hurtigt er videre, og du derfor kan komme i gang med de opgaver, du i virkeligheden brænder for i din virksomhed. 

Køb dine skærmvægge online hos Office Nordic

Om du køber én eller flere skærmvægge hos Office Nordic, blander vi os ikke i. Der kan dog være rigtig gode penge at spare ved at købe flere skærmvægge eller kombinere dit køb af skærmvægge med køb af andet udstyr til kontoret. Læs mere om vores fordele her.

Det kan give god mening at samle dine indkøb af kontorudstyr hos os. Du får altid fri fragt og mulighed for at vælge en lille gave ved checkout, når du handler for mere end DKK 2.000. Gå på opdagelse i vores sortiment af alt fra stole og borde til reoler og garderobeopbevaring, og bestil dine favoritter hjem med blot få klik. Så leverer vi hurtigst muligt, så du kan glæde dig til snart at modtage nye møbler, der kan forsøde hverdagen på kontoret.