Konferencestole

Konferencestole i god kvalitet og funktionalitet

Skal I sidde længere tid i et mødelokale? Det er vigtigt at have en stol, som er behagelig og komfortabel at sidde på. Vi har et bredt udvalg af konferencestole i god kvalitet og funktionalitet – vælg en stol, hvor siddekomforten er høj ved hjælp af polstring eller vælg en stol med få nemme indstillingsmuligheder. Vores konferencestole kan understøttes af konferencebordene, som giver et ensartet udtryk eller sammensæt selv et individuelt unikt udtryk.

Investering i møbler til kontoret må godt holde længe i udtryk og kvalitet. Derfor er vores stole udvalgt efter højest mulige standard. Fastlåste stillinger giver en øm og træt krop – derfor vægter vi ergonomi og bevægelsesfrihed, når vi udvælger stole til vores sortiment. Vi går ind for kvalitet og funktionalitet, hvor siddekomfort er eksistentielt for os.

Vi har konferencestole fra mærker som Cube, Danerka, Fumac og Nordix. Flere af vores konferencestole fås i forskellige varianter, hvor klassisk og moderne møbeldesign er kombineret med god siddekomfort.

Afgiv din bestilling online gennem vores webshop, på e-mail eller ved direkte kontakt pr. telefon. Vi leverer de fleste ordrer indenfor 2-5 dage når det gælder lagervarer, og normalt inden for 3-5 uger, når det gælder ordreproducerede møbler. Husk! ALTID gratis levering til erhvervsadresse i Danmark.

Tabel Liste

Sorter faldende

56 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

56 vare(r)