Kontorstole

Vælg den rigtige kontorstol til hjemmekontoret eller arbejdspladsen. Om du sidder i 8 eller 24 timer findes der en løsning. Se det bredde udvalg af de bedste kontorstole i høj kvalitet, god ergonomi med funktioner som sæde vip, tilt eller synkron mekanisme der giver dig endnu bedre siddekomfort. Bestil kontorstolen online og få den leveret til døren.

God siddekomfort er vigtig for at forebygge ryg- og nakkesmerter. Kontorstolens mange funktioner giver dig mulighed for variation i dine arbejdsstillinger, samtidig med at stolen er indstillet efter dig – Vi hjælper gerne med vejledning til at finde den rette løsning til dine behov. Vi har billige kontorstole og stole med fokus på ergonomi og design - se vores brede udvalg og køb din kontorstol i vores webshop.

Vi har kontorstole fra kendte mærker som Dauphin, Høganæs, Nordic, Officeline, RBM, SAVO og Tronhill, som har kombineret klassisk eller moderne møbeldesign med fremragende siddekomfort. Vi dækker en vifte af klassiske kontorstole, 24 timers - og ergonomiske kontorstole i mange varianter. 

Vi forhandler et stort udvalg af ergonomisk kontorstole, så du får en arbejdsstol der arbejder sammen med kroppen og dermed får variation i dine arbejdsstillinger. Lige meget hvilken stoleløsning, du måtte vælge, får du design, ergonomi og holdbarhed, der går hånd i hånd.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-36 of 57

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel Liste

Sorter faldende

1-36 of 57

Side:
  1. 1
  2. 2

Nogle arbejdsopgaver kræver ekstra meget bevægelsesfrihed. Derfor har vi samlet et udvalg af saddelstole og behandlerstole - alle stole hvor ergonomi og bevægelsesfrihed er i fokus.

Har du behov for ekstra holdbarhed eller har særlige krav til hygiejne så se vores funktionsstole.