Kontorstole

Kontorstole i høj kvalitet med god siddekomfort

Vælg den rigtige kontorstol til arbejdspladsen. Om du sidder i 8 eller 12 timer, findes der en løsning. Vi har et bredt udvalg af kontorstole i høj kvalitet, god ergonomi med funktioner som sædevip, tilt eller synkron mekanisme, der giver endnu bedre siddekomfort.

Det er vigtigt med god siddekomfort for at forebygge ryg- og nakkesmerter. Kontorstolens funktioner giver mulighed for variation i dine arbejdsstillinger samtidig med, at stolen er indstillet efter dig – vi hjælper gerne med vejledning til at finde den rette løsning til dine behov. Vi har kontorstole med fokus på ergonomi og design.

Vi har kontorstole fra mærker som Tronhill, Nordix, Savo og Officeline, der har kombineret klassisk og moderne møbeldesign med god siddekomfort. Vores ergonomiske kontorstole gør, at du får en arbejdsstol, der arbejder sammen med kroppen, og du får dermed variation i dine arbejdsstillinger. Du får design, ergonomi og holdbarhed, der går hånd i hånd.

Afgiv din bestilling online gennem vores webshop, på e-mail eller ved direkte kontakt pr. telefon. Vi leverer de fleste ordrer indenfor 2-5 dage når det gælder lagervarer, og normalt inden for 3-5 uger, når det gælder ordreproducerede møbler. Husk! ALTID gratis levering til erhvervsadresse i Danmark.

Tabel Liste

Sorter faldende

56 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

56 vare(r)

Nogle arbejdsopgaver kræver ekstra meget bevægelsesfrihed. Derfor har vi samlet et udvalg af saddelstole og behandlerstole - alle stole hvor ergonomi og bevægelsesfrihed er i fokus.

Har du behov for ekstra holdbarhed eller har særlige krav til hygiejne så se vores funktionsstole.