Loungestole

Loungestole til at skabe et hyggeligt og afslappet udtryk til arbejdspladsen

Loungemøbler giver et hyggeligt, afslappet og uformelt udtryk til arbejdspladsen. Giv en varm velkomst i receptionen eller skab kreativitet i mødelokalet med loungestole. Det giver mulighed for at udtrykke jeres værdier på en konkret måde – klassisk design for at udstråle troværdighed og loyalitet eller modige valg af møbler, der viser, at I er handlekraftige og omstillingsparate. Vi har et bredt udvalg af loungestole, som er i god kvalitet og slidstærke materialer.

Vi har loungestole fra mærker som Fumac, Nordix og RBM, der arbejder med klassisk og moderne møbeldesign med fokus på siddekomfort. Vores sortiment består af loungestole som hvile-vente-stole, puffer og sofaer i flere varianter. Vi har loungestole med fokus på ergonomi og design.

Afgiv din bestilling online gennem vores webshop, på e-mail eller ved direkte kontakt pr. telefon. Vi leverer de fleste ordrer indenfor 2-5 dage når det gælder lagervarer, og normalt inden for 3-5 uger, når det gælder ordreproducerede møbler. Husk! ALTID gratis levering til erhvervsadresse i Danmark.

Tabel Liste

Sorter faldende

21 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

21 vare(r)

Se vores udvalg af loungeborde