Glastavler

Glastavler i høj kvalitet og funktionalitet til formidling af information

Har I brug for et funktionelt informationsredskab på kontoret? Glastavler er anvendelige til at formidle information til medarbejderne, som dermed er let tilgængelig for alle. I kan bruge glastavler til at skrive, illustrere og forklare vigtige budskaber til medarbejderne eller som en dekorativ opslagstavle. Vi har et bredt udvalg af glastavler i forskellige størrelser og farver med et stort antal anvendelsesmuligheder. Sortimentet består af flere varianter i høj kvalitet og funktionalitet, så der er glastavler til jeres behov.

Vi har glastavler fra mærker som Lintex. Glastavler må gerne have lang holdbarhed, derfor er vores sortiment udvalgt efter højest mulige standard. Vi lægger vægt på slidstærke materialer samt høj funktionalitet, når vi udvælger kontormøbler. Glastavler er fremstillet og designet, så det giver et anvendeligt og funktionelt arbejdsredskab. Endvidere har vi tilbehør, som I kan få brug for, hvad enten I bruger glastavler til det ene eller det andet formål.

Afgiv din bestilling online gennem vores webshop, på e-mail eller ved direkte kontakt pr. telefon. Vi leverer de fleste ordrer indenfor 2-5 dage når det gælder lagervarer, og normalt inden for 3-5 uger, når det gælder ordreproducerede møbler. Husk! ALTID gratis levering til erhvervsadresse i Danmark.

Tabel Liste

Sorter faldende

9 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

9 vare(r)