Lærreder

Tabel Liste

Sorter faldende

5 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

5 vare(r)

Projektor-lærreder til film og præsentationer

Du mødte dem sikkert for første gang i undervisningen i folkeskolen, men selvom det er mange år siden, er det ikke ensbetydende med, at projektor-lærreder er gået af mode. De lever stadig i bedste velgående – ganske enkelt fordi de er det mest optimale valg, når du har brug for at kunne vise billeder, film eller præsentationer på storskærm. Et projektor-lærred er således uundværligt i både fritids- og arbejdssammenhænge og vil hurtigt blive et fast hjælpemiddel i hverdagen, der får aktiviteterne på arbejdspladsen til at glide nemt og ubesværet.

Alsidige anvendelsesmuligheder med et projektor-lærred

Vores projektor-lærreder fås både som hængende lærreder og med trefod, så de kan stå stabilt på gulvet og i øjenhøjde med publikum. Brug lærrederne til møder eller præsentationer, eller hyg efter fyraften med en god film sammen med dine medarbejdere og kollegaer. Et projektor-lærred er nemt at bruge og giver dig mange forskellige muligheder for at give liv til dine præsentationer i det daglige. Du får bedre gennemslagskraft og dine pointer bliver husket. De fleste mennesker husker bedst, når de får de centrale pointer serveret visuelt, og med et projektor-lærred kan du for alvor visualisere dine tanker overfor dine tilskuere. 

Køb dit projektor-lærred online hos Office Nordic

Der er mange fordele for dig ved at købe dit næste projektor-lærred hos os. Først og fremmest har vi et bredt udvalg af projektor-lærreder i forskellige størrelser og modeller til både loft og gulv. Det giver dig mulighed for at finde netop det lærred, der passer til behovet i din virksomhed, og det helt uden at gå på kompromis med dine ønsker.

Udover adgang til det store sortiment af projektor-lærreder kan Office Nordic også tilbyde dig en række skarpe services. Blandt andet giver vi dig rabat, når du samler dine indkøb til kontoret hos os. Vi giver nemlig ekstra nedslag i prisen jo mere du køber pr. ordre. Ud over fast online rabat kan du opnå en ekstra rabat på helt op til 9 % oveni. Der er penge at spare, når du handler hos Office Nordic.

Der er god grund til at samle dine køb af såvel projektor-lærreder som andet udstyr til kontoret hos Office Nordic. Vi har eksempelvis både kontorstole, reoler, skriveborde og tavler, der tilsammen skaber rammen for et simpelt men funktionelt kontormiljø. Rabatten fratrækkes ved kassen, og med de konkurrencedygtige priser, vi i forvejen har på vores produkter, kan du kun blive positivt overrasket over, hvor meget du får for pengene. Både med og uden rabat.

Læs mere om vores ekstra rabat og andre fordele her.

Køb dit udstyr til kontoret hos Office Nordic i dag og få hurtig levering samt fri fragt ved køb for over DKK 2.000. Vi har samlet alt, hvad du kan få brug for af udstyr i løbet af din arbejdsdag, og vi glæder os til at levere det til dig, så du snarest muligt kan tage det i brug. Du kan godt begynde at glæde dig!