Opslagstavler

Opslagstavler med høj funktionalitet til at formidle information

Har I behov for et funktionelt informationsredskab på kontoret? Opslagstavler er anvendelige til at formidle information til medarbejderne på kontoret, som dermed er let tilgængelig for alle. I kan bruge opslagstavler til at hænge vigtige budskaber på skrift til medarbejderne. Vi har et bredt udvalg af opslagstavler i forskellige størrelser, farver og former med flere anvendelsesmuligheder. Sortimentet består af flere varianter i høj kvalitet og funktionalitet, så der er opslagstavler til jeres behov.

Vi har opslagstavler fra mærker som Lintex. Opslagstavler må gerne have lang holdbarhed, derfor er vores sortiment udvalgt efter højest mulige standard. Vi lægger vægt på slidstærke materialer samt høj funktionalitet, når vi udvælger kontormøbler. Opslagstavler er fremstillet og designet, så det giver et funktionelt arbejdsredskab. Endvidere har vi tilbehør, som I kan få brug for, hvad enten I bruger opslagstavler til det ene eller det andet formål.

Afgiv din bestilling online gennem vores webshop, på e-mail eller ved direkte kontakt pr. telefon. Vi leverer de fleste ordrer indenfor 2-5 dage når det gælder lagervarer, og normalt inden for 3-5 uger, når det gælder ordreproducerede møbler. Husk! ALTID gratis levering til erhvervsadresse i Danmark.

Tabel Liste

Sorter faldende

3 vare(r)

 1. SPAR 25%
  Lintex - Bloc

  Special Price 1.476,75 DKK

  Pris: 1.969,00 DKK

  Optisk glas, tekstil eller kork overflade.
  8 farvekombinationer.
  Magnetisk skriveoverflade.
  45 mm lydabsorberende fyld.
  Modulerne måler 60 x 60 cm.

  Vis detaljer
 2. SPAR 25%
  Lintex opslagstavle - Air Bulletin

  Special Price 1.025,25 DKK

  Pris: 1.367,00 DKK

  Dybde fra væg 22 mm.
  Skjulte beslag.

  Vis detaljer
 3. SPAR 25%
  Lintex opslagstavler - Boarder

  Special Price 565,50 DKK

  Pris: 754,00 DKK

Tabel Liste

Sorter faldende

3 vare(r)