Whiteboards

Whiteboards i høj kvalitet og funktionalitet til skarpe priser

Har I brug for et funktionelt arbejdsredskab, når I afholder møder, konferencer mv.? Whiteboards er anvendelige til mødelokalet i forbindelse med interne og eksterne formål i virksomheden. Det er brugbart med whiteboards i dagligdagen på arbejdspladsen og tjener funktionelle formål i forskellige sammenhænge – præsentationer, møder, foredrag mv. Whiteboards er en praktisk måde at formidle information til bl.a. medarbejderne, som er let tilgængelig for alle. Vi har et bredt udvalg af whiteboards i forskellige størrelser og materialer, som har et stort antal af anvendelsesmuligheder. Sortimentet består af flere varianter i høj kvalitet og funktionalitet, så der er whiteboards til jeres behov.

Vi har whiteboards fra mærker som Lintex. Whiteboards må gerne have lang holdbarhed, derfor er vores sortiment udvalgt efter højest mulige standard. Vi lægger vægt på slidstærke materialer samt høj funktionalitet, når vi udvælger kontormøbler. Whiteboards er designet og bygget solidt, så det giver et anvendeligt og funktionelt arbejdsredskab. Endvidere har vi tilbehør, som I kan få brug for, hvad enten I bruger whiteboards til det ene eller det andet formål.

Afgiv din bestilling online gennem vores webshop, på e-mail eller ved direkte kontakt pr. telefon. Vi leverer de fleste ordrer indenfor 2-5 dage når det gælder lagervarer, og normalt inden for 3-5 uger, når det gælder ordreproducerede møbler. Husk! ALTID gratis levering til erhvervsadresse i Danmark.

Tabel Liste

Sorter faldende

10 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

10 vare(r)