Monitorarme

Monitorarme i høj kvalitet til indstilling af den optimale arbejdsposition

Har du brug for at kunne indstille højden på computerskærmen på kontoret? Monitorarme kan indstilles i den rette vinkel, så den passer til dit behov. Det kan gøre din dagligdag nemmere på kontoret, da du ubesværet kan placere computerskærmen efter eget ønske. Monitorarme giver mulighed for at få en individuel og ergonomisk arbejdsposition ved at få computerskærmen i en optimal højde og vinkel. Vi har et bredt udvalg af monitorarme i høj kvalitet og funktionalitet, som er udvalgt på grund af de unikke materialer.

Vi har monitorarme fra mærker som CBS og Nordix. Monitorarme må gerne have lang holdbarhed, derfor er vores sortiment udvalgt efter højest mulige standard. Vi lægger vægt på slidstærke materialer samt høj funktionalitet, så du kan opnå optimal støtte ved skrivebordet på kontoret. Vi har varianter i flere størrelser af monitorarme, som varierer i antallet af computerskærme, som de er bygget til samt antal armled. Monitorarme hjælper med at undgå, at du bliver fastlås i en uhensigtsmæssig arbejdsposition på kontoret. Du kan justere computerskærmen op, ned, frem og tilbage med monitorarme, som kan forhindre hovedpine, skulderspændinger, belastning af øjnene og ømme muskler i nakken.

Afgiv din bestilling online gennem vores webshop, på e-mail eller ved direkte kontakt pr. telefon. Vi leverer de fleste ordrer indenfor 2-5 dage når det gælder lagervarer, og normalt inden for 3-5 uger, når det gælder ordreproducerede møbler. Husk! ALTID gratis levering til erhvervsadresse i Danmark.

Tabel Liste

Sorter faldende

30 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

30 vare(r)